Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

307. Det finns En...




Det är höstkyla i luften
En solstråle tränger sig igenom
full av livskraft
och sveper in jorden
i ett sällsamt höstljus

Vi klättrar på livets träd
för att försöka bli gudar
Vi klättrar ofta förbi varandra
och når inte varandra

Det finns En full av livskraft
som var villig att komma till vår jord
Han blev sårad av kärlek till oss
I hans sårmärkta händer
vilar mänsklighetens framtid

Vi behöver lära oss
att älska oss själva och älska varandra
Vi behöver offra något av oss själva
för andra
Vi behöver försoning och glädje

Av din kärlek Herre
ge oss kärlek




Fri vers av Maria T
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-09 17:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och fint skaldat
2012-09-11

  Bibbi VIP
Överväldigad av den fina formuleringen.
2012-09-10

    maija tuori

Så sanna rader ,Amen
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T