Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten känsla ...


När skymningen släcker ...

... dagen ut
har kvällningen
redan stakat ut
färdvägen 
mot den natt

vilken rymmer
alla våra tårar
och
alla våra skratt

I efterdyningen
alldeles innan gryningen
vi stilla älskar 
tillsammans
nära, nära tätt intill

och önskar 
att dagen
som ännu ej grytt
ska dröja
ännu lite till ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-09 18:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En behagligt lugn och skön text...
2012-09-09

  Änglaögon
Känslosamt vacker text!
2012-09-09

  HQ
En känsla som man kan längta sig fördärvad efter att känna.
Vackert!
2012-09-09

    Katta70 VIP
Verkligen fina rader.
Du får fram känslan.
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP