Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antidemokratisk smörja

En uppfinnare ifrån Limerick
fann upp en smet som var sinnrik
ty den snabbt sammanhäftar
valfria politikerkäftar
så säkert blev han snart på sitt lim rik.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-10 10:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra idé! Men det blir inte lätt att få en politiker att hålla munnen stängd så länge att limmet hinner göra verkan och hen hamnar i
klistret...
2016-09-27

    tramp
Hahah bra ! Skulle behövas i aerosol form i riksdagen exempelvis !
2012-09-21

  Daniel_78 VIP
inom kort kommer det en lagmotion för att sprida den vidare!
2012-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Jag befinner mig i alltför stor chock för att kunna svara något på samma nivå, och det är ju så ibland när man läser en text, man blir liksom mållös. Men inte fan är jag politker för det.
2012-09-10

  aol
haha underfundigt fyndigt fin sann limerick,
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick