Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- samhällets sönderfall....


ÖGONENS VEMOD

Jag torkar bort mina ögons vemod

för allt det jag ser runt om mig, för

den dekadens som pågår

och för det sisyfysarbete
som återstår!!!

Arlöv
Erna Frank









Fri vers av erna frank
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-10 17:09



Bookmark and Share


    annalöfqvist
JAG BLIR SÅ BERÖD annalöfqvist tack !!!!!!

2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust