Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fitta!


( ursäkta uttrycket )

Slida

Vagina

Kärt barn har många namn

Så som Man vill vi gärna tränga oss in ibland

Penetrera in till paradisets land

Till hela härligheten

För vi bara älskar våra kvinnor

Sädesmera

Och utan oss så blir det inte några barn om ni inte går till

doktorn då förstås

för att få våra sädesceller på konstgjord väg

genom en äcklig spruta


( Fan vad skadad jag bara måste vara som ens skriver

om detta ämne )

Kanske jag för tillfället bara är sexuellt frustrerad

Men vad vet jag...?

Ken Cassel
10/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 18:01



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Gillar titeln! Kan känna solidaritet med textinnehållet också. Under texten anar jag känslan av att bli ratad, onödigförklarad, vilket så klart är både smärtsamt och upprörande. Men en sak är ändå säker; än så länge behöver vi er sperma för att kunna bli med barn, oavsett hur den kommer upp i vår livmoder. Tack för din text!
2012-09-10

  Marja-Liisa Koski VIP
NÅN, NÅ !
Usch, pekar med pillis snobbe fingret!

Nej, jag skämtar bara.
LIFE AND LOVE!
Bra att du skriver Ken!

En stor höstkram till dig!
ML

2012-09-10

  Harriette
Du fick också mig att le stort.......
2012-09-10

  Änglaögon
:) Den här texten fick mig verkligen att le, du är bra på att skriva om precis vad som helst:)
2012-09-10

    ej medlem längre
Fitta verkar vara kvällens tema ;))) coolt!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel