Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du bara visste...


Ingen kan älska dig som jag

Får inte älska dig så som det är meningen.
Finna skapelsen av en tanke som bryter den mark
som en gång besudlades av ångest.

Får inte älska dig såsom jag vill,
ta din hud i mina händer och forma liv,
skapa där ett slut aldrig existerar och en början
redan är skriven.

Valde andra vägar, andra branter att bestiga
för att kunna se över den horisont som gäckar.
Rustad för krig i fred och åtnjutit tusen bildspel
som tagit mig naken och bar.

Får inte älska din kropp med min själ och
sluta de ögon som längtar i bruset.
Lyssna på gårdagens längtan och inse att tiden
dansar genom tusen dimensioner och flyttar mitt
jag till nya världar.

Seglar med månens leende och träffar fundamentet och
låter elden brinna i den evighet den kan.

Vi lever utanför och bildar rätten att finna kärlek i
de tommaste av blickar,
i de mörkaste av hålor
och i de torraste av hav.

Får inte älska dig såsom min dröm,

Allt dör ändå,
allt försvinner ut i oändligheten,
allt blir ett ingenting.

Låt oss undvika det oundvikliga
och visa att fel kan vara rätt.

Till gryningen måste du veta att jag finns...




Prosa av Max Poisé
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-10 20:30



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
underbar
2012-09-13

    ej medlem längre
Oj Max vilken rungande Kraft som genomsyrar varje mening här.
Om du bara visste...

2012-09-13

    ej medlem längre
Underbar text...
2012-09-10

    ej medlem längre
Styrkan är ditt kännemärke...jag går aldrig oberörd fån din sida.
2012-09-10

  Niclas Petersson VIP
Den här känns ända in i minsta lilla molekyl.

"Allt dör ändå,
allt försvinner ut i oändligheten,
allt blir ett ingenting. "

Fan, vad starkt! Jag är där.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2012-09-10

  prinscess VIP
vackert skrivet och så bra du skriver
2012-09-10

  alvan
Vackra formuleringar och starkt förmedlat. Detta känns!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé