Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text ur gammal skrivbok från 1983 - En vilsen lite stökig novemberdag på cafe Oasen på Centralstationen i Stockholm ...


Något du vet ...

... men säger är din egen hemlighet
Något jag vet 
ej är min angelägenhet ...

Något du ber
mig om att få se ...
Något jag ej
kan förmå mig
till att dig ge ...

Något du tror
finns där 
och inom mig gror
Något jag ej vet om
fastän det sägs
att jag nu är stor ...

Något du vet
men säger är din
egen angelägenhet

Något jag vet
stämmer med
bådas vår verklighet ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-11 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP