Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September 1983 och Konserthuskaffeet i Stockholm hade tydligen ett speciellt inflytande över mina tankar och funderingar - Sökte ny bostad efter separation och hade min dotter på halvtid ...


I väntan på ...

... på min dotter ...
I väntan på en tid
I väntan på någonstans att bo
I väntan på att få lugn och ro
I väntan på att få en chans
till att få börja börja om ...

- Jag sitter och tänker
och funderar på om
min vänta är förgäves ...
och om det kanske är
tid för att tänka om ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-11 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP