Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10-09-2012 Måndag


Vad vi har nu*

Solen vattnar min längtan
om friheten att gå
vart jag vill.

Vinden sprider ett sällsamt språk
till mina öron
som viskar sanningar om kärleken.

Regnet sköljer bort oviljan
att gå ut i verkligheten
till den klara tanken
som föds mellan varje årstid.

Låt oss andas nuet
så länge vi äger det
och inte släppa blicken
från varandra.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text med många känslor i...en text att tycka mycket om.
2012-09-11

  Änglaögon
Tänkvärda ord vackert inslaget!
2012-09-11

  PPQ
har läst denna flera gånger nu och gillar den mer och mer för varje gång
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP