Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad på bild..

Skogen andades stillhet
bäcken porlade klar
hon njöt för "fulla muggar"
stunden var underbar
jag fångade in bilden
tänkte, hon kom ut ur mig
min "lilla lilla dotter"
ropa: Mamma, jag älskar dig !!








mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-09-11 16:19



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Stämningsfullt och samtidigt en smula vemodigt om de där tillfällena i livet man så gärna vill hålla kvar.
Calle
2012-09-18

  Ninananonia VIP
Fint :)
2012-09-18

    maija tuori

I mellan raderna hittar jag många ord ...mycket bra .
2012-09-15

  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-09-15

  ULJO
Fin känsla du förmedlar
2012-09-15

  Lars Hedlin
Blir varm inom mig!..........;)
2012-09-12

  Maiah VIP
underbar helt enkelt!
2012-09-11

  Änglaögon
Fin känsla!
2012-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Jag ler av det fina...både bild och text...
2012-09-11

    ej medlem längre
Härligt.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP