Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde





Om jag kunde förvandla mörkret till text
kunde jag skriva tills kraften dog ut

Om jag kunde måla över minnena
kanske färgerna hade kommit tillbaka

Om jag kunde le utan att låtsas
skulle jag skratta tills ljudet tog slut

Om jag kunde andas liv istället för tjära
hade jag tänkt utan att skaka




Fri vers av Lobster123
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 18:40



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Tycker mycket om denna text..naken uppriktig..välskriven

applåder
2012-09-11

    ej medlem längre
Snyyyyggt. Om jag kunde måla över minnena
kanske färgerna hade kommit tillbaka, det skriker ju känsla det här. Gillar speciellt sista stycket också. Bravo:-)
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123