Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev ispirerad av en tidningsart....


Vulkan

I magen på en vulkan
är det hett som bara fan
det sprutar lava som liknar gröt
svart het och äcklig
när den är i "stöt"
den är farlig när den är igång
väller på, in,under,över,längs
klippor och dalar byar, hus och
hem.
Den jäser som det finaste surdegsbröd
Den har en glöd från eld och
lava
Hjälp, jag springer, blir hett
under fötterna mina
nu börjar orden sina!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-09-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust