Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten och Frihet




Jag drömde om natten
om mörker och tystnad
Om luftens rena vind


När dagarna krigar
och mörkret står still
Ser jag mig ensamt omkring




Jag drömde om frihet
om tårar som stals
Om livets eviga spel


När flockarna samlas
när längtan kommer
Då finns jag aldrig mer




Fri vers av Lobster123
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-12 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lobster123