Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria


Du vill inte
benåda mig

ännu

du vill inte
släppa snaran

hur länge ska jag gå
med ett rep om halsen?

hur många varv
som slutar vid början?

tills alla bitar
fallit på plats?

tills alla sanningar
uttalats högt?

tills ingenting finns kvar
att förtiga?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-12 12:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o gripande, friheten bör sig vara naturlig, ej tvärtom
2013-01-30

  ULJO
En text man nästan tappar andningen av när man läser, så berörande är den.
2012-09-17

  Nikolaj
Mycket bra.
2012-09-14

    ej medlem längre
Näst intill bibliskt språk.
Smärtsamt vackert.
2012-09-13

    maija tuori

Gripande ..gör ont ..mycket bra !
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös