Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du hittade kärnan,,,


VÅGA KÄRLEK



Rädslan för känslan SAKNA

skrämde mer än SAKNADEN självt



Ångest inför att bli LÄMNAD

flåsade bak i nacken

dolt i varje möte

säkrast då att LÄMNA först



DU,, redan naken..
JAG klädde av mig sist


DU förstod,,
Jag såg dig kämpa,,
,,med MIG


JAG kan bli hel med dig,,
men även UTAN dig,,,


Det är NU,,

,, jag är med dig,,


tillit





Fri vers av chrissie
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-12 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie