Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12-09-2012 Onsdag. Den populäre scenartisten. Elvis Presley, Whitney Houston, Michael Jackson, Marilyn Monroe.


Drogdöden

Genom hallucinationernas dimmor
väcks verkligheten - som en handskes slag på kinden -
och ger den utmanade sorgen
en chans att vältra sig i sina plågor.

Abstinensens ångest ångrar allt,
utom att sluta vandra nerför stigen
mot mardrömmens krävande dödsrop.

Och jorden snurrar på,
med dold agenda
som få klarar sig ur.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-09-13 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP