Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan?

Ett tomt rum
En lugn andning
Väntan ...

Att njuta eller inte?
Att längta eller inte? 
Svårt.




Fri vers av Destino
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-09-13 18:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inte svårt alls:)
2012-09-13

  Rise Little One
Man följer sitt hjärta och behöver inte grubbla för mycket ....
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino