Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det en rebus?

du var så jävla snygg när du kom in där
jag har aldrig förstått det där wow-ögonblicket,
när någon har klätt upp sig i filmer och karaktärerna biopubliken
allihop de bara dör och blir kära och säger wow
men du var så jävla snygg i vit skjorta
och du kunde fan t.o.m bära upp en partyhatt

jag kommer inte få känslor för dig, få inte för dig nått

du dansade näranära med någon annan
jag hade en främlings hand i mina trosor
romantiska vänner, inga spel och inga känslor
sa vi och kysstes vid fontänen i månskenet
hela natten, den snyggnatten ni vet, hatade jag dig
du var ivägen och du var jobbig och du sov där jag skulle sova
och jag sov ingenting alls

jag kommer inte få känslor för dig, få inte för dig nått
var vad jag sa precis innan vi somnat
jag lade till det, hade precis råkat blotta mig för mycket
för full för naken för ledsen för trött för sjuk
vi låg inte, men jag hoppades att du ändå skulle smittas
av min förkylning. och kanske lite av mig också.

varje gång jag bestämmer mig för att spela spel
dra mig undan
inte skriva inte prata aldrig ta kontakt igen
så helt plötsligt finner jag mig i min loftsäng
och du står på golvet i kalsonger
och jag vill bara nära så nära det går närmre än så
för du är så jävla snygg och jag vet att du är som jag så jag ljög

jag kommer inte få känslor för dig, få inte för dig nått




Fri vers av hermitthefrog
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-09-13 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog