Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, affirmation, affirmation ... är det jag söker för att få känna så igen ...


Det som känns så obeskrivligt underbart ...

... med dig
är att du får mig
att falla för och bli 
fullständigt hjälplöst
förälskad i dig

... varje dag

Igen och igen och igen ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-13 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt!
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP