Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shoparround med The Miracles.

Vill höra Shoparround med the Miracles.
Får man hälsa?
Ja, om det går fort.
Då vill jag hälsa till det gamla livet.
Bara det?
Ja, bara till det gamla livet.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-09-14 15:06



Bookmark and Share


  C.Källner
En snabb hälsning till det gamla livet. Fyndig symbolhandling :)
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson