Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelse


Dina ögon bekräftar
det din mun nekar
vill blunda
men blicken
tar sig igenom
stängda ögonlock




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-14 15:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Det själen ser!
2012-09-24

  DrZappa VIP
Gillar !
2012-09-20

  ULJO
BERÖRANDE LÄSNING
2012-09-15

  Änglaögon
Säger så mycket, gillar!
2012-09-14

  Ninananonia VIP
Berör
2012-09-14

  cilax VIP
jag giller att det inte är klart om stängda ögonlock är diktjagets eller diktduets
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös