Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är ensam med henne…





När jag är ensam med henne…

Jag försöker gräva djupt in i hennes tankar,
känslor,
hjärta.

När jag är ensam med henne, och det är sällan då vill jag bara vara

Känna trygghet och lite av rädsla också

En ovanlig darrning genom hela kroppen,
nära till obehag,
men ändå efterlängtad…

När jag är ensam med henne då vill jag så mycket, men inget händer…

När jag är med mig själv...själv…

Det är så sällan men då brukar jag tänka tankar och jag kan sjunga skratta och ändå …

Saknar att vara själv.

Med då jag är själv så är jag så ensam…

Man längtar till sitt lilla kaotiska liv och alla dessa små frågor, och måsten och svar och packa, packa upp, plocka, mata, leda….

Man vill ha tid för att vara själv med just henne, en speciell och unik

JAG

Det är så sällan och det är viktigt.

Men just nu så är det inte lätt med små möten i tysthet i tankar, drömmar…

En möte att vara med henne, kvinnan jag beundrar.

Kvinnan jag vill vara med

Kvinnan som jag vill se upp till

Kvinnan som kan allt det hon drömmer om

Kvinnan som kan ännu mer så fort hon får lite tid över och skriver nya drömmar…

Det händer mycket och det är så roligt,

Men då jag är ensam med henne vill jag ge henne en kram…




Fri vers av Destino
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
heartstruck.

jävla vampyr.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino