Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmations-önskningar på drift ... ... sökandes den dig som är ämnad för mig ...


Mina händer ...

... älskar att få läsa dig
när de smeker 
och leker
med varje liten
kvadratmillimeter
av varje liten del av dig ...

... samtidigt som
du kysser mig

och jag känner hela dig
så där alldeles

nära, nära tätt intill mig ...

... emedan dina händer

läser varje liten del
av hela mig 
och känner
hur mycket jag älskar dig ...

... så som jag känner
att du så ock älskar mig ...

 




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-09-15 03:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm och fin!
2012-12-09

  Z dotter
När det är så är det fint och på riktigt
2012-09-17

    Birgersdotter VIP
Vacker längtan
2012-09-17

  Magica VIP
Den här dikten var bra skriven.
Bra flyt och målande skrivet.
2012-09-16

  Maiah VIP
Kärleken behöver kläs i vackraste ord som du gör ...jättefin att läsa.
2012-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och vackert...
2012-09-15

  Skogsfen.
Mycket fint, fint flyt och känsla.
2012-09-15

  Gabrielle Laurèntzen
Underbart flöde och inlevelse här... Mycket vackert!
2012-09-15

  Palett
Mycket vacker och innerlig !!
2012-09-15

  ULJO
Vacker kärlekspoesi på lördagsmorgonen
2012-09-15

  Sebastian Noll
Ok. Jag bekänner mig övervunnen. Det där, Peter, är riktigt jävla bra.
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP