Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessens influenser av vädrets växlingar ...


När sommaren övergår i höst ...

... du är min tröst
i den allltmer dunkla tillvaro
som förebådar den kalla
period som efter hösten
över oss obevekligt falla ...

Men blott en önskan
om än den i mina tankar
ständigt arbetar på
att verkligheten få nå

värmer inte tillräckligt ändå ...

Behöver dig!

Du fattas mig!

Vill få ha dig hos mig
här och nu

Få berättar för dig
att den jag älskar 
det är Du

 

som är den dig
vilken är ämnad för mig

liksom jag så ock är för dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-16 13:53



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
berörande fint skrivet om längtan

men ändå så sorgset...
2012-09-17

  Chawa VIP
Kärlekslängtan när den är som vackrast...
2012-09-16

  Lynx63 VIP
Applåd
Denna text beskriver så underbart.
Att pälsen står.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP