Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Benens pappa....


Om så bara för att vila dig

Din röst är så tunn
Liten och svag
Du frågar via ångesten
- vem är JAG

Jag säger att vi alla älskar dig
Och att du ska komma hem
Men du undrar förfarande vem
Du är - kan jag tala om vem

En gång var vi gifta och levde samman
Vem visste hur det skulle bli
Och att din ångest skulle förbli

Du låter så trasig och vilsen
Och jag blir utan ord
Jag önskar så att vår Gud förstod

Jag får be dig ta en stund i taget
Alltmedan du är rädd för allt
Det är fan inte lätt be dig ta det kallt

Vi kommer alltid finnas härhemma
Just bara för att vi älskar dig
Du kan väl komma hem
Om så bara för att vila dig...





Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 424 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-17 09:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.

Grattis till placeringen!
2012-09-23

    ej medlem längre
Att visa någon kärlek kan väcka de mest hårdhudade så fortsätt att sända kärlekstankar
2012-09-23

    Birgersdotter VIP
Sorgligt men ändå så kärleksfullt.
2012-09-23

  Linda CH VIP
Tragiskt, sorgligt men full av kärleksfull omtanke.
2012-09-17

  PPQ
så mycket smärta, så kärleksfullt
2012-09-17

    ej medlem längre
Så berörande vackert ...
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund