Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ont om Jesus eller Muhammed eller Buddha


eller någon annan gammal gudason

heller för den delen

Dom hade sina fina idéer och sina fina filosofier

Både bra som dåliga för sin tid, vill jag påstå

Men jag lever nu

Jag lever mitt i nuet och världen ser inte längre ut

så som den gjorde då

när de levde...

Ken Cassel
17/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-17 20:15



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Often organised religions choose to be the guardians of rites of passage
2012-09-19

    ej medlem längre
Håller helt med dig Kenny!
2012-09-18

  Göran Gustafsson VIP
Problemet är att när andlighet organiseras under en canon, bekännelse och organisation så tenderar man att införliva och konservera föreställningar som egentligen inte har med religion att göra och som inte är tillämpliga år 2012 i en av upplysning och vetenskap förändrad värld. Religionens kärna, de existentiella frågorna förblir dock oförändrade.
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel