Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubbel

utanpå hänger känslor sträcker morgondagg finns jag
när det gryr faller känslor tänker tro känner saknad

du har alltid varit här

utanpå kränger rädsla blöder förstånd förvirras jag
mellan förstånd bredvid lust och vad är glädje

du är allt men inte här

utanpå påminnelser ringer en vän finner en lycka tar en öl
när jag tror när jag vet faller jag fram som en idiot

du har alltid varit så jävla porös

utanpå skrapar yta letar djup finner rädslor och jag
stannar kvar sväljer hårt tänker tro känner värme

bara sådär




Fri vers av Laijza
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-17 22:32



Bookmark and Share


  Laijza
yeah babe<3
2012-09-18

  PPQ
en av dom största är tillbaka och med texter som slår det mesta :D
2012-09-18

    ej medlem längre
Så väldans fint. . .
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang