Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återknyta


Knyter om de band
som brustit
för att förstå
varför de brast

vilken tyngd
kunde de inte bära?




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-09-18 16:23



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Köpte en frihetsgudinna på 3 meter, banden brast när byggaren skulle flytta henne - jag bara log för statyn klarade sig men jag har alltid undrat OM varför?
2013-03-11

    ej medlem längre
Erfarenhet tyngd
och allt har sin tid
som att
sköta om gammalt sår
och minnas ärrets
hudandan
2012-10-30

  Änglaögon
Vacker innebörd i dessa rader, gillar.
2012-09-25

  ULJO
Njuter av att läsa en sådna bra text
2012-09-25

  M.A.J.R
Du kan sannerligen skriva så som ingen annan... Fantastisk!
2012-09-24

  Annika Persson

idogt regnande kan få vilka band som helst att brista,
som scout lärde jag mig knoparnas konst,


2012-09-24

  DrZappa VIP
Gillar!
2012-09-24

    annasofia.
Träffsäker och tolkningsbar.
Bokmärker.
2012-09-24

  Lars Hedlin
Tänkvärt!
2012-09-24

  Federico Romano
Det frågar man sig ofta.. Efteråt.. Träffsäker..
2012-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Något att tänka på...bra...
2012-09-20

    Birgersdotter VIP
Kloktankar
2012-09-20

  Blåbäret
känns klokt och insiktsfullt
så lär man åter och om för framtida bördor
2012-09-20

  Yrre VIP
Oj denna känns, kan applicera frågan och texten i mitt liv och den frågan som jag ställt så ofta, vart brast det. Tack!
2012-09-20

  Linda CH VIP
Tänkvärt!
2012-09-18

  Ninananonia VIP
Klokt..
2012-09-18

    ej medlem längre
Förstår innebörden i dina fina rader ...


2012-09-18

  NiklasB
gjutet!! !
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös