Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zombie..

håll armarna invirade kring en dröm
håll fast den hårt så att den inte rymmer iväg mot oändligheten
i ett underjordiskt valv är du härskarinnan över andar och du är vackrast!
vet du vad?
de säger att du dog för väldigt länge sedan..
Men detta var inte slutet
Detta var början på något nytt




Fri vers av älvglitter
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-02-10 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter