Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är man tvungen att leva i dåtiden när man vill in i framtiden?


Tankar om dig...

Livet Vandrar Vidare...

Lättare sagt än gjort...
Varför ska de enklaste ting vara de svåraste att lämna bakom sig?
Varför ska Du vara svårast att glömma?

Livet verkar inte vara menat för mig...
Varje dag som följer natt bringar mörker över mitt hjärta...
Varje mörka timme sprider sig det allt djupare...

Liksom havet blir det mörkare ju djupare jag sjunker i mitt livs melankoli...
Varför kunde jag inte bara välja...
Välja dig som mitt hjärta ville...

Livet saknar för mig betydelse...
Varför måste mitt hjärta brista när jag tänker på dig?
Varför kan jag inte bara glömma och låta...

Livet...
Vandra...
Vidare?




Fri vers av Natte_Ravn
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 22:50



Bookmark and Share


  wildah
Det här är väldigt vemodigt vackert!
2013-04-12

  Hanna Mari Wallin
att bara gå vidare, när hjärtat brustit...är dock inte fullt så enkelt

tycker om denna dikt, som beskriver så mycket mer, sorgen, förlusten,vemodet..allt har du fångat så välbalanserat...
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn