Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

I natt så drömde jag om dig, min vän.

En lätt smekning på min kind och jag kunde le i timmar efteråt.

Att det kändes som igår men ändå är det så länge sen…

Tid som inte existerar för två lyckliga små flickor som fick springa runt.

Floden.

Några katter.

Några hundar.

Fiskespö.

Frihet.

Att kunna drömma om allt och inget i världen.

Poesi av färger, känslor…

Nyfikenhet.

Vind.

Äventyr.

Och jag trodde att jag hade det svårt som barn.

Nu ler jag vid varje tanke på allt det fina vi fick uppleva.

Tänk vad bra att kunna drömma sig bort och tro att man hamnat i en

Fantasivärld.

En värld som egentligen var vår verklighet.




Fri vers av Destino
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-19 11:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra textat!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino