Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill

Jag vill så gärna att du kommer nära mig och känner mina andetag.

Du är perfekt så som du är.

Blyg och mystisk.

Jag vill ha dina stora starka händer runt omkring mig så att jag kan svimma av åtrå och ändå känna mig säker.

Jag vill ha dig så nära det går, att känna dig runt omkring mig är som en underbar dröm.

Jag vill ha dig

Jag vill att du skall vilja ha mig så som jag vill ha dig

Jag vill och kommer att få dig

Du visar redan att du är min

Fast man måste våga

Trampa på vissa ideal

Trampa på visa saker man menat innan

Jag vågar och ger min hela själ och kropp

Jag är din så ta allt

Varje liten del av min kropp vill jag att du skall röra vid och jag vet att vi kommer att njuta…




Fri vers av Destino
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-19 13:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj så sensuellt.."APPLÅD"
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino