Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidan 52 mening 5

Det är narren som har hand om ordet och tar hem spelet.




Övriga genrer av papillon
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 12:31



Bookmark and Share


  Annika Persson

han såg det själv, ja Kjell också, och lärde sig något utav sitt misstag
till SM-tävlingen.
2012-10-14

  Annika Persson
Sidan 52 mening 6
Men det är bara narren som vet det, tills det en dag
antingen kommer till ett simhopp från 10:ans trampolin
eller ett badplask.

Sidan 52 mening 6
SM stjärnan, en manlig, Kjell, fick ett magplask från 10:an,
ja narren såg det själv, men han klarade sig utan inre
blödningar, sa doktorn.

2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

papillon