Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hon kommer tillbaka

Viker hennes nattlinne varsamt.
Bäddar hennes säng med mjuka rörelser.
Om hon kommer tillbaka.
Jag ska värma henne.
Ge henne en rofylld sömn.
Om hon kommer tillbaka.
Jag ska gå ärenden mitt i natten.
Omsorgsfullt stoppa om.
Om hon kommer tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-21 17:51



Bookmark and Share


    maija tuori

Din text berör ..mycket bra !
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson