Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer hem







längtan

vind

som
smeker
björkens
skira löv

kanske

jag kommer hem

men

vem är jag

för dig

stadens
rörelse

får inget
fotfäste

tillhör
något annat

kanske du förstår

när

jag kommer hem




Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-21 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström