Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pissig social förmåga.

Satt hemma på kammaren, sorterade tankar, la saker i raka rader! Vad kom först spiken eller hammaren?

Försökte rulla mina ögon bakåt för att försöka se det ingen kunde greppa! Fånga ögonblick ingen ville släppa!

Enstöring av arv, skadad av slarv, flydde klassen upp i valfritt barrträd! De lekte, jag beskådade med sinne tungt som städ!

Pissig social förmåga sa lärarkåren, kreativ med pissigt outlet, kunde inte vara ett av fåren! En insikt som kom med åren! Jag är jag, det är du som är dåren!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-22 12:06



Bookmark and Share


  Svirran
Oj vad jag känner igen mig i denna dikt. Du har skrivit mina tankar innan jag ens fått ned dem i text. Mkt bra skriven. Jäkla många pluspoäng får du för denna. Det e bra med träd. Sånt hade jag på skolgården, när alla andra tjejer hoppade rep eller lekte häst. Jag tyckte sådana lekar var meningslösa. Trädet gav mig trygghet. O jag e inte heller en dåre. Denna dikt skulle ärligt kunnat handla om mig rakt upp o ned (hängandes på en gren).
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard