Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagar ute i ingenstans

När händerna darrar och det finns ingen biologisk förklaring
Och hjärtat bultar men det har inget med anatomi att göra
Då har paniken har min kropp som gisslan
Fast i ett fängelse fritt från fönster
Jag liksom ser världen utanför snurra
Kan inte kasta mig ut
Får inte följa med i vimlet av själar och skratt
Måste stanna och känna hur blodet krampaktigt går ut i hjärnan
som ändå stängt för dagen
Måste sitta still och hålla fötterna på samma ställe
Måste stanna här.
För bussarna har redan slutat gå och jag är bara en litet hjärta i en stor ekande värld.




Fri vers av Fyrtorn
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-22 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn