Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga öppna sig, det handlar om mod. Det förenar, bygger broar.


Andetaget

Ett andetag
slår an
en ton.

Ett andetag
tar tag
i
min ande
som
flackar oroligt
ingen
ro.

Anförtro
tro
för?
varför?
förtroende
för troende?
som vågar tro
att du
är
där
när
min
hand
söker din.

Andetag djupnar

slår an
en ton
som
tar tag
fattar mod
lyfter
mot ytan

anförtror
förtroligt
för
jag
tror
på dig.




Fri vers (Fri form) av Eva Kellett VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 16:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om dina hoppfulla ord.
2012-09-22

  anita VIP
Underbar dikt
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP