Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av sommar



Nu djupnar den skira grönskan.
Badstranden ligger ännu öde.
Den släta sandytan bryts bara
av spår från den lille hundens tassar.
och från rådjuret som just druckit
sig otörstig .
Vattnets spegel vattras av kvällsbrisen
medan molnen tornar upp sig
och mörknar på andra sidan
sjön.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-09-22 18:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Målande vackert !
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping