Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är Ljuset

Jesus ser mitt hjärtas oro
sorg och saknad..
Han ser ALLA känslor, Han ser ALLT
Så varför oroa mig för morgondagen,
Han har lovat, och han talar sanning
att Han är med mig ALLA dagar !
Skönt att ha en vän som stöttar
och som verkligen förstår mig
Han är så full av KÄRLEK
så full av GODHET, så full av FRID
att utan Honom vore livet tomt..








mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-23 11:37



Bookmark and Share


    maija tuori

Vackert..sanna rader Jesus är ljuset .
2012-10-07

  Bibbi VIP
Amen!
2012-09-28

  Lars Hedlin
Själsligt bra!
2012-09-24

  Maiah VIP
ett starkt personligt bekännande om er relation! Hoppfullt och ljust
2012-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Världen är mörk...vi behöver Honom som är ljuset...
2012-09-23

    ej medlem längre
Utan honom kan jag inte leva!
2012-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, syster!
Har man frid med Jesus känns livet som en solbelyst motorväg - även om det inte alla gånger är så. Men Han bär oss genom allt.
En fantastisk hyllning du åstadkommit. Det känns att den framspringer ur ditt hjärta.
"Under sång och dans ska man säga: Alla mina källor har jag i dig."
2012-09-23

    ej medlem längre
Jesus är liv:)
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP