Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vet mer än vad man kan tro…

De vet mer än vad man kan tro…

Deras ögon lyser som små stjärnor och deras favorit sång är ”Blinka lilla stjärna”…

Deras små händer ger kramar och frågar aldrig om lov.

De delar leenden och klibbiga kyssar.

De vet inte hur världen är

Men de vill så gärna lära sig mer

Jag vill ju skydda de och inte vissa vad de säger på nyheter, inte berätta om
elaka gubbar

De skall få veta bara det fina

Men på så sätt så klipper jag deras vingar och

Jag vet knappt vad jag skall göra

Men i morse då de små händer var överallt och satte sina kladd spår i köket

När vi skulle göra pannkakor

Då sa en liten, rund, öga till mig

Mamma du är en katt och jag är en hund.

På så sätt kan vi springa iväg och må bra i vår fantasi värld.

Så jag vet att de vet och jag vet att de kommer att veta men för stunden vill jag

också försvinna i den underbara världen där stjärnorna blinkar som ingen

annanstans och man mår så bra i sin kropp och själ med sina nära och kära.

Antingen de är med oss eller i våra tankar.




Fri vers av Destino
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-23 12:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skrivet! Tycker om denna text!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino