Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska folket är snäll, mycket givmilda, hjälpsamma och framförallt INTE rasister som så ofta skrivs! Blir så ilsk då jag hör det! En STOR lögn!!!


Är så TRÖTT på våld och rån

Gränsen är nådd för länge sen
min ilska ökar var dag
nu får det räcka, nog är nog
det måste bli hårdare tag!

Lilla fina Sverige förstörs
av ligister banditer och troll
öppna gränser är vansinnigt
det måste bli hårdare koll!

Folk vill inte se sitt land
försvinna i djupaste hål
ner i avgrunden som nu sker
och mycket ska brännas på bål!

Sverige land är under attack
folk fortsätter leva på
många är rädda fruktar ber..
kan inte riktigt förstå!

Varför händer allt det här..
varför ogillar många vårt land
folket är givmilda mycket snäll
ger gärna en hjälpande hand!!!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-04 11:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Någonting har gått snett ordentligt.
2014-07-05

  mare VIP
Till CJF:

Sant det du skriver
men det är inte
hela sanningen..
det som pågår idag
är så mycket mer!
2014-07-04

    ej medlem längre
utanförskap, inte härkomst, är det som får desperata människor att begå brott. det är samhällets fel (regeringens), inte invandringens.
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP