Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kognitivt fel


Jag regrestrerar inte dina ord när de slår ut min tankeverksamhet
Jag regrestrerar inte när dina ord punkterar mitt hjärta.
Jag regrestrerar inte hur dina händer griper tag i mig hårt,
kastar mig in i väggen av hjälplöshet
...
Jag regrestrerar bara hur min själ förgås
av min egen hopplöshet
av att ha älskat dig





© 2012 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-24 22:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden bilden
berör djupt

.. det är att kastas i väggen
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP