Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att förtränga så mycket ljus i natten

miljarder stjärnor
blåser mig i nacken
och en kittlande
känsla, som fjädrar
eller vingar
i mitt hjärta

sitter lutad mot elementet
nedanför natten och månen
ett samtal på mindre
än
en minut
och historia är om jag
slog rätt nummer
nutid är en suck
en långtids lyckokänsla

Ända ut i fingertopparna
undrar om du känner likadant




Fri vers av fadedRed
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-25 18:05



Bookmark and Share


  surface to air
Så fint!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed