Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna sidor

lyssnar efter ljud i natten
det här varit så mycket här
vargar
väsen
demoner
ögon.

men jag hör ingenting
bara vinden
som svischar förbi mina öron

vågar jag lita på
tystnaden
och vila här
för en gångs skull

jag lämnade er
själva
i ett trångt
drog ut en sladd
Lämnade aldrig tillbaka den.

jag var någons dotter
någons vän
någon.
någon
någon

Försök komma ihåg för en gångs skull.




Fri vers av fadedRed
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-17 23:37



Bookmark and Share


  the fool on the hill
Varje ord är så vackert men ändå så kryptiskt, och det är det som får mig att älska det.
Så mycket man borde förstå, så många man inte borde svika. Men ibland verkar livet vilja något annat.
2012-10-18

  Hjördis Krovotskij
gillar takten, flyter på fint.
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed