Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kikare

såg genom två glas
spektrum
och litade inte
på bilden
som speglades
mellan
ljusen.

fångade du aldrig mina ord?
jag kastade
mitt bästa




Fri vers av fadedRed
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed