Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisk

Har lämnat något
Som evigt liv.

och ni säger
bra
och ler
och ni säger
idiot.
och går

men jag kom till något nytt
en annan värld

Tänk om det finns ett annat universum i havet.
tänk om allt är likadant
och det allting finns
alla finns
Fast alla är fiskar!

Då äter vi oss själv.
tänk om vi inte alls
är några jävla apor
tänk om vi egentligen är fiskar
och fiskarna som redan finns väntar bara på oss
dumma
och
ointelligenta
människor att
simma ut till dem
för där finns allting
På riktigt.

Jag lämnade något.
något som evigt liv
men jag
Kom till något annat.
ett annat universum




Fri vers av fadedRed
Läst 253 gånger
Publicerad 2012-10-18 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed