Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej kära f. jag skriver inte om dig. men om insperation ;p


Kyss.

Oavbruten
tånårs naivitet
viskar
i mina öron
i mina ögon
i min mun
i min själ

en kyss
så fladdrande
blek
som blå
och fäster sig
som en sjukdom
på mina läppar
vägrar att släppa taget
blodet
rinner över.
kan inte hjälpa det.




Fri vers av fadedRed
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed