Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänt rötthårs F

Jag såg Någon som såg ut som dig
och jag trodde det var du
och jag gick fram och sa hej
och jag lyssnade på
den mörka stämma som kom rinnande
Ur en främlings mun.

Jag vände mig om
satte mig tillrätta på stolen
låtsades inte om
mina röda kinder som speglades i fönsterrutan
kanske var det meningen
att du inte skulle vara
här.




Fri vers av fadedRed
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner igen känslan. Den är mäktig och får en på fall många gånger. Du spelar musik med dina ord och jag säger dig en sak; låt ljuset vara din vän
2012-11-08

    ej medlem längre
stackars dig
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed