Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seven nation army

Du vet när man hör en låt
och så börjar äns händer skaka
äns rumpa med
och munnen liksom
automatiskt börjar följa med i orden
och plöttsligt får man tag i en
lufft-gittar
och man står där
i
pyamas
och spelar
och man kan inte sluta.




Fri vers av fadedRed
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed